מערכת האתר
מופע החשיפה הראשון של הלייבל הלייבלהעצמאי Oleh! Records בישראל ייערך ביום חמישי, ה- 3 באפריל, במועדון קומפורט 13, בפלורנטין. במהלך הערב יופיעו אמנים המיוצגים על ידי הלייבל בחו"ל, ובניהם תמר אייזנמן, Dub LFO, קרולינה, קולולוש, The midnight peacocksועוד.
"הערב נועד להציג לקהל הישראלי ולתעשיית המוזיקה את המבצעים הנמצאים בשלבי פריצה בחו"ל", אומר ג'רמי הולש – מנכ"ל העמותה Oleh! Records, המייצגת בחו"ל מוזיקאים ישראלים המבצעים שירים באנגלית. האמנים, שנמצאים כיום לקראת פריצה בזירת המוזיקה בעולם, יוקלטו ויצולמו במהלך הערב במטרה להשתמש בחומרים כדי לקדם את הלהקות בחו"ל.
באירוע יתארחו, מלבד מוזיקאים מסגנונות שונים ונציגים של תעשיית המוזיקה בישראל, נציגי משרד החוץ, קרנות יהודיות הפעילות בארץ ובחו"ל, לרבות תגלית, נספחי תרבות של נציגויות זרות בישראל ועוד. כל הגופים המעורבים באירוע, לרבות המועדון, צוותי הסאונד וההקלטה, המפיקים והספקים נרתמו להפקת האירוע ללא תמורה כספית.
ההכנסות ממכירת הכרטיסים (20 ש"ח לכרטיס) ישמשו למימון פעילות הלייבל במהלך השנה הקרובה ולקידום האמנים המיוצגים על ידי הלייבל בחו"ל.
על Oleh! Records
Oleh! Records היא עמותה עצמאית הרשומה בישראל ועוסקת בקידום יוצרים ישראלים בחו"ל. מנכ"ל ומקים העמותה – ג'רמי הולש (29), עלה לישראל לפני מספר שנים לאחר קריירה מבטיחה בתעשיית המוזיקה בארה"ב, במהלכה עבד ב- Sony Music וב- Columbia Records וייצג אמנים בינלאומיים רבים.
מטרת העמותה היא לעזור ליוצרים ישראלים מכל הזרמים במוזיקה, להצליח בתעשיית המוזיקה בחו"ל, על ידי מתן הכלים וגישה לתעשייה בחו"ל, על ידי שיתופם בניסיון ובקשרים שהולש ואנשי מקצוע אחרים מתעשיית המוזיקה בארה"ב. הולש היה שותף מרכזי ואיש הקשר של האגודה הישראלית למען יהודי אתיופיה, עם כוכבת ה-RNB אריקה באדו, שנפגשה עם אמנים יוצאי אתיופיה בעת ביקורה בארץ בפברואר האחרון.
מטרה נוספת של העמותה היא להשתמש במוזיקה הישראלית, הזוכה למוניטין עולמי, ככלי להסברה ישראלית בקרב צעירים ברחבי העולם ובקרב צעירים מהקהילות יהודיות בתפוצה. הולש שצבר ניסיון, לא רק בתעשיית המוזיקה, אלא גם בפעילות ציונית במסגרות שונות אומר כי: "המוזיקה הישראלית מצליחה לשבור גבולות של דעות קדומות ופערי מידע בקרב הקהלים הצעירים ברחבי העולם. אני מאמין כי באמצעות יוצרים הצעירים האלה נוכל להציג פנים אחרות של ישראל, של העשיה התרבותית והחיים פה".
על המפגש של אמנים יוצאי אתיופיה עם אריקה באדו: https://iaej.co.ilsite/content.asp?pageid=742